Najnovšie recenzie zo sekcie Brúsky na nechty
Úžasná frezka najmä na tvrdé materiály ako je polyakryl, odporúčam
Som veľmi spokojná od vtedy nepoužívam ani nožničky na nechty
Som spokojná aj s brúskou aj s gélom.Objednala som si už dvakrát a určite si ešte objednám.
- Slabý výkon. Pri miernom pritlačení o necht klesajú otáčky. Nie je problém zastaviť nástroj.
- Bruska na nechty je výborná.
- Je dobrá pokial viete ako s ňou pracovat
super
- Dobrá kvalita za rozumnú cenu
- Jednoduché ovládanie a výmena bytov
- tichá prevádzka, neprehrieva sa
- Bruska je excelentná rýchla zároveň pomalá ticha nevibruje v ruke radosť snou pracovať odporúčam kúpila by som si ju znova
- rýchlejšie odstraňovanie kurieho oka
- jednoduché odstránenie veľkých kurích ôk
Kvalita , rýchlosť , elegancia
Je trochu mohutnejší než som čakala
- Pre domáce použitie brúska úplne postačuje
- Možnosť nastavenia intenzity aj smeru brúsenia
- Perfektne mi vybrúsi nechty a nemusím ich dĺho pilníkovať
Mala nevíhoda ze nieje tam viac nadstavcov ale mne to nijak neprekáža
- Dobrá
Bruska ide ako má. Je velmi kvalitná. Nezasekáva sa keď na ňu pritlačíte ale stale pekne odstráni čo má. Výhodou je aj pedál. Určite odporúčam!
- veľmi výrazne skracuje čas strávený pri zbrusovaní starej modeláže (nakoľko som začiatočník, tak pre mňa je to úspora 1 hodiny)
- aj keď je na prvý pohľad jasné k čomu slúžia jednotlivé tlačidlá, treba prečítať návod na použitie, ktorý je priložený, aby sa brúska nepokazila nesprávnou manipuláciou
- rýchla výmena nádstavcov (otočný systém) - výhodou je, že nádstavec nevyletí z držiaka pri vyšších otáčkach ako pri batériových verziách
-produkt je pomerne ľahký
-možnosť voľby otáčok buď ručne (odskúšané) alebo nožným pedálom (zatiaľ som sa neodvážila :) )
- Po prvom zapnutí hneď vyhorel kábel
Zobrazujem 161 - 180 zo 294 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...15 Ďalšie »